Rekisteröidy

LIL' SIDEKICK

Sidekick KIINNITYSNAUHA harmaa

14,99 €

kiinnitysnauha

Väri
Valitse määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Lil’ Sidekick lopettaa pudottelun. Parasta on, että tuote on erittäin muuntautumiskykyinen eli se sopii käytettäväksi hyvinkin erilaisten tavaroiden kiinnittämiseen melkeinpä mihin vaan. Siihen saa kiinnitettyä ihan pienen esineen, vaikkapa värikynän, tai isomman esineen, kuten oman rakkaan pehmolelun. Tavaroita voit kiinnittää vaikkapa vaunuihin ja rattaisiin, turvakaukaloon, syöttötuoliin, ravintolan tai kahvilan tuoliin, kaupan ostoskärryyn, polkupyörään, potkulautaan, kantoreppuun, lapsen omaan reppuun – vain mielikuvitus on rajana! Toimii tämä myös aikuisilla vaikkapa käsilaukussa avainten pidikkeenä!

Lil’ Sidekick on paitsi monikäyttöinen myös turvallinen. Patentoitu ja turvallinen reikäkiinnitysmekanismi. Lapsi ei saa itse näpellettyä kovinkaan helposti kiinnityssysteemiä auki. Materiaali on helposti puhdistettavaa, turvallista ja kestävää elintarvikeluokan muovia, joten ei haittaa, vaikka lapsi päättäisi käyttää Lil’ Sidekickia purulelunaan. Hygieeninen ja helppo puhdistaa joko käsin pesten tai astianpesukoneessa.

Nauhan pituus 60 cm, reikiä 1 cm välein. Nauhassa 20 reikää, joten se tarjoaa paljon säätövaraa ja mahdollisuuksia erikokoisille kiinnitettäville tavaroille.

Valmistettu Yhdysvalloissa, FDA:n hyväksymä (U S Food and Drug Administration).

Huom. Tämä tuote ei ole lelu eikä tuotetta saa antaa valvomatta lapsen käsiteltäväksi.

Suositellut tuotteet

TUTTINAUHA autot T_PRODUCT_IMAGE
  • TUTTINAUHA autot-thumbnail
ONNI-ILONA
TUTTINAUHA autot
6,99 €
TUTTINAUHA pöllö pinkki T_PRODUCT_IMAGE
  • TUTTINAUHA pöllö pinkki-thumbnail
ONNI-ILONA
TUTTINAUHA pöllö pinkki
6,99 €
TUTTINAUHA pöllö värikäs T_PRODUCT_IMAGE
  • TUTTINAUHA pöllö värikäs-thumbnail
ONNI-ILONA
TUTTINAUHA pöllö värikäs
6,99 €

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön