Rekisteröidy

EZPZ

MINI MAT silikoninen ruokailualusta berry

20,99 €

silikoninen ruokailualusta

Väri
Valitse määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

Iloiselle tuulelle saava Mini Mat on silikoninen pöydästä irtoamaton ruokailualusta ja käyttöä kestävä lasten lautanen. Se mahtuu lähes kaikkien syöttötuolien tarjottimelle ja kulkee näppärästi myös reissussa mukana. Mini Mat sopii erinomaisesti myös ruokailutaipaleensa alkuvaiheessa oleville pikkuisille tyypeille, joiden annoskoko on vielä minikokoa.

Ezpz-alustan voit laittaa turvallisin mielin niin uuniin kuin mikroaaltouuniin. Kaiken lisäksi ezpz on helppoa puhdistaa hanan alla tai astianpesukoneessa. Ruokailualusta on helppoa säilyttää pienessäkin tilassa ja ottaa vaikka ravintolaan tai retkille mukaan. Mikäli perheestä löytyy useampi ruokailija, ezpz-alustat saa pinottua kätevästi päällekkäin ja voit tarjoilla kerralla ruoat vaikka useammallekin lapselle. Pakkaus on uudelleen suljettava, joten alusta on helppo kuljettaa siinä mukana.

Alustan koko on 21,6 x 19,6 cm x 2,5 cm (syvyys) ja siinä on kolme lokeroa kooltaan 0,5 dl, 0,5 dl ja 1 dl.

Erittäin kestävä käytössä. Ezpz-ruokailualusta on valmistettu turvalliseksi todetusta 100% hypoallergeenisesta silikonista, joten se ei kerää itseensä bakteereja. Elintarvikeluokan silikoni ei sisällä haitallisia aineita, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:ta.

Suositellut tuotteet

KERHOREPPU possu T_PRODUCT_IMAGE ALE
  • KERHOREPPU possu-thumbnail
SKIP HOP
KERHOREPPU possu
19,99 €
26,99 €
RUOKALAPPU ampiainen T_PRODUCT_IMAGE
  • RUOKALAPPU ampiainen-thumbnail
  • RUOKALAPPU ampiainen-thumbnail
SKIP HOP
RUOKALAPPU ampiainen
19,99 €
STAY IN PLACE imukuppi pink T_PRODUCT_IMAGE
  • STAY IN PLACE imukuppi pink-thumbnail
KIDSME
STAY IN PLACE imukuppi pink
7,99 €

Myydyimmät tuotteet