Rekisteröidy

CHOO MEE

DIP'N silikoninen ensilusikka 2kpl/pkt pun-vio

12,99 €

silikoninen ensilusikka 2 kpl/pkt

Väri
Valitse määrä

Tuote saatavilla: Varastossa

ChooMee Dip’n silikoninen ensilusikka on erinomainen apuväline pienen lapsen kiinteiden ruokien alkuvaiheessa. Lapsi voi heti opetella ruokailemaan itsenäisesti ja omaan tahtiin.

Dip’n lusikan muotoilu on ainutlaatuinen, sillä lusikoimiseen ei tarvita vielä kovinkaan kehittyneitä motoriikkataitoja. Dippaamalla lusikkaan tarttuu sen verran tarjoiltavaa ruokaa, että lapsi pystyy itse ruokailemaan. Mitoituksessa on otettu huomioon lapsen kehityksen vaiheet kaikin puolin – tällä lusikalla on mukava lähteä opettelemaan ruokailua!

Lusikassa on patentoitu Dual-Flex™ -muotoilu. Napakka varsi ei sisällä muovia! Pehmeä silikoninen lusikan muotoilu sopii kaikkiin kulhoihin ja lautasiin eikä lusikka kopsahtele hampaisiin. Vähentää sotkuja ja kannustaa itsenäiseen ruokailuun.

Silikoni on ihanteellinen materiaali lasten ruokailutuotteissa. Materiaali on mukavan pehmeää kutiseville ikenille ja pienille orastaville hampaille. Silikoni ei kulu kovassakaan käytössä ja se on helppo pitää puhtaana.

Pakkaus sisältää kaksi eriväristä lusikkaa. Materiaali 100 % elintarvikesilikonia.

Suositellut tuotteet

TUTTINAUHA koivu T_PRODUCT_IMAGE
  • TUTTINAUHA koivu-thumbnail
ONNI-ILONA
TUTTINAUHA koivu
6,99 €
MINI MAT silikoninen ruokailualusta lime T_PRODUCT_IMAGE
  • MINI MAT silikoninen ruokailualusta lime-thumbnail
EZPZ
MINI MAT silikoninen ruokailualusta lime
20,99 €
HELMINAUHA ruokalappu T_PRODUCT_IMAGE
  • HELMINAUHA ruokalappu-thumbnail
Make my Day
HELMINAUHA ruokalappu
19,99 €

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön