Rekisteröidy

Yritysesittely

Lastenpuoti Onni-Ilona on syntynyt 15.12.2015. 

Lastenpuoti Onni-Ilona on joensuulainen lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden erikoisliike. Valikoimistamme löydät vaatteet kerhoon, päiväkotiin ja koululaiselle merkeiltä ruotsalainen Maxomorra, tanskalainen Name It sekä suomalainen PaaPii Design ja käteviä lastentarvikkeita merkeiltä Skip Hop, EZPZ, Choo Mee, Rose et Chocolat sekä monta muuta. Kivijalkamyymälässä myymme myös Villervallaa.

Arvostamme vaatteissa käytännöllisyyttä, kestävyyttä, tasalaatuisuutta ja edullisuutta. Myös vaatteen turvallisuus on tärkeää. Meillä yrittäjän pienet pojat testaavat vaatteita koko ajan käytännössäkin, joten voimme myydä hyvillä mielin sellaista, jonka laadun voi taata. Maailma on harmaa Suomessa monta kuukautta, siksi vaatteissa pitää olla väriä!. Suosimme vaatteissa luomua jos mahdollista.

Kannattaa seurata meitä Facebookissa, sieltä saat tuoretta tietoa tarjouksista ja uutuuksista! Tai tilaa uutiskirjeemme niin saat erikoisetuja ja tarjouksia usein jo ennen muita :)

Maksaa voit turvallisesti KLARNA Checkoutin kautta verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Voit tilata ilmaisella noudolla myymälästä, postitse kulut 6,90€, ilmainen toimitus yli 59€ ostoksiin. Voit tilata myös lahjatilauksen toiseen osoitteeseen! Nopea toimitus, 1-4 arkipäivää!

 

TERVETULOA MEILLE :)

 

 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön